torstai 12. elokuuta 2010

Kilokaupalla





Valtava kulhollinen kypsiä banaaneja. Punnalla! Pakkohan ne oli ostaa. Viikonloppuna leivottiin banaaniherkkuja. Kakkuja ja muffinsseja. Nam! Molemmat syntyivät omena-luumukakkujen reseptiä mukaillen.

5 kommenttia:

  1. Oih, vaikuttaapa herkulliselta! Aika edullisia banaaneja. Opin muuten pari vuotta sitten, että banaaneja voi myös pakastaa viipaloituna ja käyttää smootheihin. Aika näppärää, kun samalla saa raikkaan kylmän juoman.

    VastaaPoista
  2. Mahtavia! Harmi, että sinun pakastin on niin pieni (ei siis riitä sinne asti kun tulen käymään). Banaanikakku tuo mieleen lapsuuden... mulla on muuten se vanha resepti myös. Tuo suklaa ei ollut epäilemättä huono lisä....

    VastaaPoista
  3. Apua, oon ihan fanaattinen banaani-leivonnaisiin! Nayttavat aivan ihanilta!

    VastaaPoista
  4. Oho, aika reipasta meininkiä! Ja hyvältä näyttää.

    Itse heräsin tänään kuudelta leipomaan työkavereille raparperikakkua...

    VastaaPoista
  5. Omenaminttu - tuo banaanien pakastaminen kuullosta aivan loistavalta idealta! Pitääkin muistaa pakastaa osa, kun ensi kerralla törmään banaanitarjouksen!

    Anni - olisin kiinnostunut siitä perinteisestäkin reseptistä! Ja leivon kyllä oikein mielelläni vieraille kakkuja!

    Emma - käy ihmeessä markkinoilta hakemassa punnalla banaaneja!Mulla on onneksi pakastimessa vielä yksi kakku, jonka aion ottaa mukaan telttaretkelle.

    Laura - raparperikakku kuulostaa aika taivaalliselta myös! Tuo aamu kuudelta herääminen kyllä vasta onkin reipasta!!! Toivottavasti siitäkin nähdään pian kuvia.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...