lauantai 3. joulukuuta 2011

Meksikolaiset chilit



Hedelmäiset cascabelit, tuliset habanerot, savuiset chipotlet ja mahtavat anchot valmistautumassa useamman tunnin chili con carne operaation. Taivaallisen chilin resepti on Hollow Legs blogista ja sitä on testattu jo pariinkiin otteeseen. Toivottavasti illan vieraat pitävät myös tulisesta ruuasta!

2 kommenttia:

  1. Oi, kylläpäs nuo kylpevät chilit näyttävät herkullisilta!

    Mutta tuosta chilistä en ole ihan varma. Siitä puuttuvat kaikki suosikkiainekseni!

    VastaaPoista
  2. Hih, taisit juuri paljastua köyhäksi kasvissyöjäksi : ) Chili on kyllä aika tuhtia, mutta vaivan arvoista! Nyt kun vielä keksisin mihin muihin ruokalajeihin voisin chilejä käyttää.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...